Ystad Saltsjöbad

Detta Spa-hotell är ett av Sveriges allra bästa och vackraste hotell. Här kan man bada i havet eller i anläggningens pool. Förutom bad erbjuds massage, mat och ett bra utbud av Spa-behandlingar. Utsikten från Ystad Saltsjöbad är snudd på magisk och det är en sann fröjd att vistas på detta Spa-hotell.

Yasuragi

Ett japanskt Spa i de centrala delarna av Stockholm, endast 20 minuter från Slussens tunnelbanestation. Här väntar en annan värld inspirerad av Japan och deras sagolika trädgårdar och atmosfär. På Yasuragi kan man bada, äta japansk mat och göra olika behandlingar. Perfekt som en paus från shopping eller vardagsstressen i Stockholm.

Hotel Tylösand

Sommarparadiset Tylösand har ett eget Spa-hotell som erbjuder Spa-behandlingar och massage. Hotellet är beläget bakom den mjuka sanden på Sveriges finaste badstrand i Tylösand, utanför Halmstad. Spa-hotellet ägs av Per Gessle.

Falkenberg strandbad

Falkenbergs strandbad ligger mitt på Skrea strand och tillhör skaran med de finaste hotellen i Sverige. Strandbadet är en fridfull och rofylld plats och här är det bruset från havet och måsarna som dominerar ljudfrekvensen. Priserna är rimliga och ger mycket värde för pengarna i svenska mått.

Strömstad Spa

Strömstad Spa är en unik Spa-anläggning och resort i Bohusläns skärgård vid Kosterhavet. Strömstad Spa är unikt genom att vara norra Europas enda spa-anläggning som kan erbjuda produkter och behandlingar från Decléor. På Strömstad Spa finns det saltvattenspool, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, sauna, snötunna och så klart en jacuzzi med en vacker utsikt över havet.

Orbaden Spa och Resort

Orbaden är en anrik spa-anläggning som folk vallfärdat till sedan 20-talet för att bada i det klara vattnet i Ljusnanälven. Förutom ett hälsobad i Ljusnan kan man njuta av olika behandlingar eller bada i hotellets inomhuspool, jacuzzi och kurbad. Runt omkring finns vacker natur som även den helar själen.

Kurorten Mösseberg

Denna kurort är belägen vid St. Eriks källa i Falköping. Hit kommer folk för att hela sin kropp med det mineralrika bergsvattnet. Här kan man uppleva alltifrån en lyxig spa-behandling till ett uppfriskande dopp i poolen.